Actiegroep Beinum op Facebook

0244965_Jan_van_Amstel_Boerenlandschap_Beinum.jpg
Jan van Amstel spreekt in bij de commissie VROM

DOESBURG – De Doesburgse Actiegroep Behoud het Boerenlandschap in Beinum is een Facebook-pagina gestart. De actiegroep keert zich tegen de bouwplannen van een projectontwikkelaar om een woonwijkje te bouwen in het boerengebied tussen de Bingerdenseweg, Wemmersweerd, Koldeweij en de Bingerdensedijk. De actiegroep is van mening dat ‘de hoge landschappelijke- en natuurwaarde van dit gebied nooit verloren mag gaan’. De actiegroep telt inmiddels 39 leden. Initiatiefnemer Jan van Amstel heeft onlangs ingesproken tijdens de vergadering van de Doesburgse raadscommissie VROM op 9 woensdag november.
Met de Facebook-pagina hoopt de groep op een groot bereik om zoveel mogelijk mensen te informeren over de bouwplannen. Ook is op de pagina informatie te vinden over een petitie tegen de bouw, die actiegroep is gestart. De petitie is inmiddels 268 keer ondertekend. De Facebook-pagina kan worden gevonden onder de naam ‘Boerenlandschap Beinum’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.