1250e lid Brummen Spreekt in zicht

0245423_Enquete.jpg
.

GEM. BRUMMEN – Het Brummense inwonerspanel Brummen Spreekt telt inmiddels maar dan 1200 lede. Burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen gaat met een attentie op pad om het 1250e lid op te zoeken.

Via inwonerspanel Brummen Spreekt worden inwoners van Brummen regelmatig om hun mening gevraagd. Ongeveer drie of vier keer per jaar wordt een vragenlijst toegestuurd en de leden van het panel bepalen per onderzoek of zij meedoen. Zo zijn er dit jaar onderzoeken geweest over gezondheid, natuur en recreatie en toerisme en komt binnenkort de toekomst van kerkgebouwen in de gemeente aan bod. Ook wordt regelmatig gevraagd hoe inwoners de dienstverlening van de gemeente waarderen.
Iedereen uit de gemeente Brummen van 16 jaar en ouder kan meedoen aan Brummen Spreekt. Inmiddels zijn ruim 1200 inwoners lid van het panel en dat aantal groeit nog steeds. Reden voor de burgemeester om, zodra de 1250e inwoner zich aanmeldt, deze persoon met een leuke attentie welkom te heten bij Brummen Spreekt.
Het streven is om het panel zoveel mogelijk een afspiegeling te laten zijn van de gemeente. Spreiding over de kernen, geslacht en leeftijd is daarbij van belang. Het panel is nagenoeg representatief, maar hoe meer deelnemers, hoe beter. Inwoners uit de dorpen Eerbeek en Empe zijn extra welkom, zij blijven qua aantal nog iets achter. Ook jongeren zijn nog iets ondervertegenwoordigd. Denk hierbij vooral aan de leeftijdsgroep 16 tot 35 jaar.

www.brummenspreekt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.