Zonnebloem herfst bustocht

0242767_Zonnebloem.jpg
.

BRUMMEN/EERBEEK – De Zonnebloem afdeling Eerbeek en Brummen hebben op donderdag 27 oktober gezamenlijk een bustocht gehouden voor gasten met een fysieke beperking. De bus vertrok om 13.00 uur vanaf het van Limburg Stirumplein in Brummen en na ook de gasten in Eerbeek te hebben opgehaald kon de tocht met in totaal 41 gasten en 10 vrijwilligers beginnen.
De tocht bestreek de noordelijke Veluwe. De zonnestralen kleurden de bladeren van de bomen prachtig goud/brons. Halverwege de tocht werd in Ede gepauzeerd met poffertjes en appelgebak. Na fijn te hebben bijgepraat, werd de bustocht weer voortgezet over de prachtige Veluwse dreven.
Na eerst de gasten weer in Eerbeek te hebben afgezet, waren rond 18.00 uur ook de Brummense gasten weer terug op het vertrekpunt van de middag. De gasten en vrijwilligers kunnen terugkijken op een geslaagde Zonnebloemactiviteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.