Zingen bij Het Velps Middagkoor

0243402_Velps_koor.jpg
Het Velps Middagkoor

VELP – Het Velps Middagkoor is herrezen uit de corona-ellende en er wordt op de dinsdagmiddagen weer volop gezongen. Menig koor vreesde voor zijn bestaan in de afgelopen jaren. Zo ook het Velps Middagkoor. Maar leden en bestuur hielden intensief contact met elkaar en inmiddels hebben ook nieuwe leden zich bij het koor aangesloten. Het Velps Middagkoor nodigt andere senioren, mannen en vrouwen, uit om mee te komen zingen. Het koor komt elke dinsdag om 14.00 uur bij elkaar in het gebouw van het Apostolisch Genootschap in Velp.

velpsmiddagkoor.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.