Where the Crawdads Sing bij Filmhuis Doesburg

0243589_Film2.jpg
.

DOESBURG – Vrijdag 18 en woensdag 23 november vertoont Filmhuis Doesburg de film Where the Crawdads Sing. De film is beide dagen om 20.00 uur te zien in Het Arsenaal.
Where the Crawdads Sing is de verfilming van het gelijknamige boek van Delia Owens, dat in Nederland verscheen onder de titel Daar waar de Rivierkreeften Zingen. Het verhaal speelt zich af in en rond het moerasgebied van North Carolina. Kya groeit daar alleen op, nadat ze door haar familie in de steek werd gelaten. Ze heeft een motorbootje, waarmee ze in een kleine winkel levensbehoeften kan kopen. De mensen in het stadje noemen haar ‘het moerasmeisje’.
Dan wordt het lichaam van een jongeman gevonden in het moeras en Kya wordt beschuldigd van moord op deze Chase, een vriend van haar. Wie heeft de dood van Chase op zijn geweten? Was het wel moord of toch een ongeluk?

filmhuis-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.