Warm welkom bij Keppelse brug

0244267_Sinterklaas_Laag-Keppel_Peter_Bakker.jpg
Sint werd warm ontvangen in Laag-Keppel - Peter Bakker

LAAG-KEPPEL – Sinterklaas komt bijna nergens zo mooi aan land als in Laag-Keppel. Zaterdag 19 november arriveerde hij zoals elk jaar per boot bij de brug, waarna hij doorreisde naar het pittoreske kasteel Keppel. Bij de brug stonden al veel kinderen hun ouders gespannen te wachten op de aankomst van de Sint. Nadat hij voet aan wal zette, nam de Sint uitgebreid de tijd om handjes te schudden. In optocht, begeleid door muziek, ging het vervolgens naar kasteel Keppel, waar nog even een feestje werd gebouwd. De Pieten dansten volop met de kinderen en natuurlijk waren er voldoende pepernoten om te snoepen. Ook in Laag-Keppel is het sinterklaasfeest nu echt begonnen!

Foto: Peter Bakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.