Volle-maan-wandeling in Hall

0242303_vollemaan.jpg
.

HALL – Dinsdagavond 8 november wordt er in het buitengebied van Hall een volle-maan-wandeling gehouden. De wandeling start om 20.00 uur met een kopje thee aan de keukentafel van natuurboerderij de Mhene. Daarna wordt er naar het aangrenzende natuurgebied de Eerbeeksche Hooilanden gewandeld. Bij helder weer kunnen de deelnemers dan wandelen in het licht van de volle maan, die om 16.30 uur is opgekomen. De wandeling gaat bij elk weertype door en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De start is aan de Lendeweg 4a in Hall. De wandeling wordt begeleid door Jantine Peters. De kosten bedragen 7,50 euro.

aandachtgeeftjekracht.nl
Tel. 06-17369599

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.