Voetbalplaatjes van vv Dieren sparen bij Jumbo

0243800_Spaaractie_vv_dieren.jpg
Voetbalplaatjes van vv Dieren sparen bij Jumbo

DIEREN – vv Dieren bestaat 10 jaar. Dit wordt onder andere gevierd met een spaaractie voor de jeugd. Bij supermarkt Jumbo in Dieren kunnen voetbalplaatjes van de eigen spelers worden gespaard voor een heus voetbalalbum.

Vrijdag 12 november werd de aftrap van de actie gedaan in de Jumbo-winkel. Sportwethouder Ronald ter Hoeven van de gemeente Rheden, secretaris Jiri van der Werff van vv Dieren en Christiaan Heine van Jumbo verzamelden zich samen met enkele jeugdleden en trapten de actie letterlijk af door een bal door de ingang van de winkel te schieten. Vanaf dat moment kon de jeugd van Dieren gratis verzamelalbums afhalen bij de Jumbo van familie Heine. Ook kregen de jonge spelers al een paar pakjes met voetbalplaatjes mee.

“Als Jumbo zijn we nu ruim 3 jaar in Dieren gevestigd. We hebben natuurlijk twee vreemde jaren van corona achter ons liggen, waarin we geen enkele actie konden houden om onze binding met het dorp te kunnen versterken”, zegt Christiaan Heine. “Als familiebedrijf vinden we dit één van onze belangrijkste kernwaarden. Ik vind het dus heel erg tof dat we nu samen met vv Dieren hun 10-jarig bestaan op een sympathieke wijze kunnen ondersteunen.”

Alle jeugdleden van vv. Dieren zijn met hun trainers en leiders de afgelopen weken op de foto gezet. De voetbalvereniging heeft samen met sponsor Jumbo Dieren mooie fotoboeken laten maken en de komende weken ontvangen klanten bij elke 10 euro aan boodschappen een zakje met voetbalplaatjes. Er is genoeg tijd om het plaatjesboek compleet te kunnen maken en op deze wijze een mooi naslagwerk te kunnen maken van de jeugdteams van de bloeiende en jubilerende vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.