Verlichting Dierense toren op een lager pitje

0242485_Dierense_Toren_verlicht.jpg
Verlichting van Dierense Toren op een lager pitje

DIEREN – Het bestuur van de Stichting De Dierense Toren heeft na de Nacht van de Nacht besloten de avondverlichting van de monumentale toren voorlopig terug te brengen tot de zaterdag- en zondagavond. Dit levert een energiebesparing op die laat zien dat de stichting rekening wil houden met de omstandigheden waarin ons land op dit moment verkeert. Ook de kosten van de verlichting zijn zo hoog geworden dat beperking noodzakelijk is. Ondanks de bijdrage die de stichting hiervoor ontvangt van de Buurtschap van Dieren, vindt het bestuur verlichting van de toren op alle dagen van de week niet langer verantwoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.