Uitvoering Nieuw Leven in De Meent

0243354_Uitvoering_de_meent.jpg
.

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo houdt op zaterdagavond 26 november haar jaarlijkse uitvoering in Centrum De Meent in Angerlo. Het orkest, dat onder leiding staat van dirigent Ruud Lanters, brengt een gevarieerd programma ten gehore. Ook de jeugd laat op een enthousiaste manier van zich horen. De jonge slagwerkers zullen het orkest versterken tijdens een tweetal nummers. Er wordt deze avond ook stilgestaan bij een aantal jubilarissen die een mijlpaal hebben bereikt binnen de vereniging.
Aanvang van het concert is 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Entree is 4 euro. Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang voor twee personen. Meer informatie is te verkrijgen bij Eelco van den Bogaard via secretariaat@nieuwleven-angerlo.nl

www.nieuwleven-angerlo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.