Twee films in Filmhuis Dieren

0244777_Film_-Pixabay.jpg
.

DIEREN – In de eerste week van december zijn er twee films te zien in het Filmhuis in Theothorne in Dieren. Op vrijdag 2 december om 20.00 uur draait komische drama film Mrs. Harris goes to Paris en op dinsdag 6 december is om 20.00 uur de film The Drovers Wife te zien.
Mrs. Harris goes to Paris is het betoverende verhaal van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster, wiens droom om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten haar meeneemt op een bijzonder avontuur naar Parijs.
In The Drovers Wife probeert de hoogzwangere Molly samen met haar vier kinderen te overleven in de outback van Australië, nadat haar man is vertrokken om vee te gaan drijven. Ze moet haar land verdedigen tegen indringers en wilde dieren.

filmhuisdieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.