Twee films bij Filmhuis Dieren

0242960_Film2.jpg
.

DIEREN – Het Filmhuis in Dieren heeft komende week twee films op het programma staan. In Theothorne worden Ticket to Paradise en After Love vertoond.

Vrijdag 11 november is de romantische komedie Ticket to Paradise te zien met Julia Roberts en George Clooney in de hoofdrol. Zij schitteren op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. De film begint om 20.00 uur.
Dinsdag 15 november staat de film After Love op het programma om 20.00 uur. De film is een intrigerend portret van beginzestiger Mary Hussain. Ooit bekeerde Mary zich tot de islam om met haar grote liefde te kunnen trouwen. Al jarenlang leidt ze met veerbootkapitein Ahmed een tevreden bestaan aan de Britse kust, als Ahmed plotseling getroffen wordt door een dodelijke hartaanval.

www.filmhuisdieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.