Turnvereniging Sparta zoekt nieuw bestuur

0242806_Handbal.jpg
.

BRUMMEN – Zoals in de nieuwsbrieven al aangegeven, bestaat het grootste deel van het bestuur van gymnastiekvereniging Sparta in Brummen uit ouders van oud-selectieleden. Hun dochters zijn allemaal naar een andere vereniging gegaan om hun talent voor het turnen verder te ontwikkelen. Vanaf december zullen de bestuursleden van oud-selectieleden, die nu nog meedraaien, hun taken neerleggen. Wat betekent dat het bestuur niet meer volledig is. José Wolfs is algemeen bestuurslid en Aline Divendal neemt tijdelijk de functie van penningmeester waar, maar dat is slechts voor korte termijn. Vandaar de dringende oproep aan ouders van leden om zich aan te melden als bestuurslid. Bij een duidelijke afspraak over taken en wie deze uit zal voeren, moet het voor een bestuur van vijf personen genoeg zijn om slechts één avond per maand bij elkaar te komen. Aanmelden kan via bestuur@spartabrummen.nl of 06-44004797.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.