Taxatiemiddag door Arie Molendijk

0244044_Arie_Molendijk_taxateur_edt.jpg
.

EERBEEK – Op vrijdag 25 november vindt van 13.00 tot 15.30 uur er een taxatiemiddag plaats in Hotel Landgoed Huis te Eerbeek. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten. De kosten voor een taxatie zijn 5 euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties of bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Er wordt met aandacht naar de werken gekeken en uitleg gegeven. Bezoekers zijn van harte welkom in het restaurant van het hotel, er is vrije inloop dus een afspraak maken is niet nodig.

molendijkboeken.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.