Taizéviering in de Oude Jan

VELP – Zondag 6 november is er om 19.00 uur een Taizéviering in de Oude Jan in Velp. Voorafgaand, van 16.00 tot 18.00 uur, wordt er door het gelegenheidskoor geoefend en ingezongen. Wie in dit koor mee wil zingen, is van harte welkom. Gezamenlijk wordt de kerk ingericht en de lezingen worden verdeeld. Tussen het oefenen en de viering worden de zelf meegebrachte boterhammen gegeten en voor het gelegenheidskoor is er vegetarische soep. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting bij koffie en thee. Wie mee wil oefenen en eten kan zich aanmelden via janneke.w.bron@gmail.com, dan wordt de muziek per e-mail toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.