Sportclub Brummen viert 110-jarig jubileum

0244255_jubileumfeesrt_edt.jpg
.

BRUMMEN – Op zaterdag 12 november heeft Sportclub Brummen haar 110-jarig jubileum gevierd. De voetbalvereniging Brummen Incognito Club (B.I.C.) werd op 12 november 1912 opgericht en heeft zich door de jaren heen op meerdere locaties in Brummen gehuisvest.

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van B.I.C. werd de wens uitgesproken om van gedachten te wisselen over het samengaan met Brummense Boys. In 1963 werd het akkoord uitgesproken door de leden van beide verenigingen en na een uitgebreide stemming werd door de leden voor beide verenigingen gekozen om verder te gaan onder de naam ‘Sportclub Brummen’, in een geel-blauw tenue. De koninklijke voetbalbond gaf toestemming om de oprichtingsdatum van B.I.C. aan te houden.

De avond werd om 20.00 uur afgetrapt met een optreden van de Zingende Barmannen in een volledig omgebouwde kantine, waar de geel-blauwe clubkleuren niet te missen waren. Sjoerd Wagenaar van Hakuna Matata verzorgde verrassende cocktails en Catering Zutphen was er om de gasten te voorzien van een hapjes. Al met al waren er ruim 400 leden, vrijwilligers, sponsoren en introducees die samen de avond tot een groot succes hebben gemaakt. Dat de club 110 jaar voetbal kan aanbieden in Brummen had niet gekund zonder de talloze vrijwilligers, leden, sponsoren en andere voetballiefhebbers die Sportclub Brummen een warm hart toedragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.