Speculaasactie Scouting Dieren

0242736_speculaas.jpeg
.

DIEREN – Het najaar is begonnen en dat betekent dat de scouts van Scouting Dieren weer langs de deur komen voor de verkoop van speculaaspoppen. Op zaterdag 12 november vanaf 9.30 uur gaan de jeugdleden in Dieren en Spankeren op pad om van deur tot deur te verkopen. Daarnaast is er ook een verkooppunt op het clubhuis van de landscouts aan de Kolonieweg 9, hier zal van 9.30 tot 16.00 uur een kraampje staan. Een pakje bevat vier speculaaspoppen en kost 2,50 euro. De jaarlijkse speculaasactie is altijd een mooie gelegenheid om extra geld op te halen voor de vereniging. De opbrengst van dit jaar zal bestemd zijn voor de verduurzaming van beide clubgebouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.