Social Art + Design-dag

0242872_Social_ArtDesign_omlijst_product.jpg
.

LAAG-KEPPEL – Kunst of Art verzorgt op zaterdag 12 november van 11.00 tot 17.00 uur een Social Art + Design0dag in haar kerkje aan de Hummeloseweg in Laag-Keppel. Op initiatief van Kunst of Art is, samen met zorgorganisaties Elver en Zozijn, Stichting Social Art+Design opgericht. Via deze stichting willen de initiatiefnemers verbindingen leggen tussen Achterhoekse ontwerpers en mensen met een beperking.
De designproducten die op de Social Art + Design dag gepresenteerd worden, zijn gemaakt door de winnaars van de ontwerpwedstrijd die in juli 2021 plaatsvond. Winnaars Evelien Nijenhuis, Martin Grevers, Myrthe Rosema en Rolf Wolters zijn gestart met het maken van een collectie toegepaste designproducten, waarbij zoveel mogelijk lokale restmaterialen worden gebruikt.
“Mede door corona moesten de projecten tot twee keer toe stilgelegd worden. Maar door veel enthousiasme en doorzettingsvermogen van de makers, begeleiders en de ontwerpers, zijn de eerste producten nu klaar en is het tijd om ze aan het publiek te presenteren”, vertelt Rianka Habraken van Kunst of Art. De producten worden verkocht onder het merklabel ‘Around the Corner’ van de stichting.
Naast de nieuwe producten zijn tevens kunstwerken, kunstobjecten en de reeds bestaande social art producten te zien, van onder andere Trajectum en Estinea.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.