Sinterklaasintocht in Laag-Keppel

0243352_Sinterklaas_intocht_IMG-20171125-WA0036.jpg
Sinterklaas komt met de boot aan in Laag-Keppel

LAAG-KEPPEL – Op zaterdag 19 november komt Sinterklaas met de boot weer aan in Laag-Keppel. Alle kinderen uit de regio zijn van harte welkom om Sinterklaas bij het mooie plekje bij de brug te ontvangen.

Omstreeks 14.15 uur komt de pakjesboot met Sinterklaas en zijn Pieten de bocht om varen en krijgen ze de brug in Laag-Keppel in zicht. Bij de brug gaat de Sint met al zijn Pieten aan wal om alle kinderen uit de regio te kunnen begroeten. Met zijn paard Ozosnel begeeft de hele stoet zich, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Hummelo en Keppel, richting kasteel Keppel.
Sinterklaas wordt ook dit jaar warm ontvangen door de presentator en zal plaatsnemen op zijn mooie stoel, midden in de afgezette ring speciaal voor de kinderen. De Pieten maken er een leuk feestje van. Ze doen samen met de kinderen allerlei dansjes en er worden natuurlijk heerlijke pepernoten uitgedeeld. Ook dit jaar zou Sinterklaas het heel fijn vinden om vele mooie tekeningen te ontvangen van de kinderen.
Voor de ouders en kinderen is er warme chocolademelk, koffie, thee en warme wafels verkrijgbaar bij de kraam. Rond 15.30 uur wordt Sinterklaas weer uitgezwaaid en krijgen alle kinderen bij de uitgang een lekkernij van de Pieten. Ook is daar de mogelijkheid een vrije gift te geven aan de organisatie, zodat dit feest nog jaren gevierd kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.