Sinterklaasfilm in Doesburg

0244063_Sinterklaas_zelf.jpg
.

DOESBURG – Door alle drukte afgelopen weekend is Sint er niet aan toe gekomen om op de intocht de nieuwe muzikale Sinterklaasfilm aan te kondigen, die te zien is op zaterdag 19 november om 14.00 uur en op zondag 20 november om 11.00 uur in Filmhuis Doesburg. De film duurt 71 minuten. Zoals altijd is er weer grote paniek; er valt ook zoveel te regelen, afspraken te maken, pepernoten en ander snoepgoed te kopen. Vervolgens alle verlanglijstjes lezen, cadeautjes kopen en die achter slot en grendel bewaren tot 5 december. Hugo Hogepief krijgt de belangrijke taak om de sleutels van de speelgoedkluis te bewaren voor Sinterklaas. Twee gemeneriken Mats en Peer ontvoeren Hugo. Gelukkig schieten alle pieten te hulp.

filmhuis-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.