Sinterklaas welkom geheten in Eerbeek

0243581_Intocht22EerbGvdP15.jpg
Op de foto met Sinterklaas in Eerbeek - Gerrit van de Pol

EERBEEK – Direct na zijn aankomst in Nederland is Sinterklaas zaterdagmiddag 12 november doorgevaren naar Eerbeek, zelfs tot in het centrum. Per rijdende stoomboot kwam hij naar het Kerstenterrein, waar hij warm welkom werd geheten door burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen, maar vooral door de vele kinderen en hun ouders, die al gespannen stonden te wachten.
Na een feestelijk programma met muziek en pepernoten vertrok de Sint naar zijn logeeradres voor de komende weken, Huis te Eerbeek. Daar zijn kinderen op zaterdag 26 november welkom. Ze leren dan hoe ze pepernoten kunnen bakken en cadeautjes mooi kunnen inpakken. Samen met de Pieten maken ze een mooie muts en ze kunnen een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas. Ook is de Sint zelf present. Kaartjes voor het logeerhuis kunnen vanaf 14 november worden gekocht bij Plus van Tetering of Warenhuis Tabor in Eerbeek. Wees er op tijd bij, want de kaarten vliegen altijd de deur uit.
Ook zaterdag 19 november hebben kinderen nog de mogelijkheid Sinterklaas te ontmoeten. Op deze dag loopt hij door het centrum van het dorp. Ook dan nemen hij en zijn Pieten de tijd om kinderen te spreken en hun verlanglijstjes in ontvangst te nemen.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.