Sinterklaas aangekomen in Doesburg

0243794_Sinteklaas_Doesburg.jpg
Sinterklaas werd toegesproken door de kinderburgermeester - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Na alle commotie onderweg naar Nederland, waarbij zelfs de boot zonk, is Sinterklaas toch veilig aangekomen in Nederland. Zaterdagmiddag 12 november kwam hij ook naar Doesburg om daar alle kinderen te begroeten. Op de trappen bij de kade zaten al vroeg honderden kinderen met ouders en/of grootouders vol ongeduld te wachten. Gelukkig werden er verschillende sinterklaasliedjes gezongen en onder begeleiding van de Doesburgse brandweerboot arriveerde de goedheiligman stipt om 13.30 uur. Hij werd ontvangen door burgemeester Loes van der Meijs en kinderburgemeester Olle Sekhuis. Olle had een geweldige toespraak en vroeg als eerste een applaus voor de goede Sint. Hierna ging Sinterklaas langs de kinderen om ze te begroeten. Na de traditionele rijtoer door de stad konden de kleintjes op audiëntie en om hun mooie tekeningen en verlanglijstjes te geven.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.