Sint en Pieten vrolijk onthaald in Dieren

0244262_Christa_Heine_Fotografie-Sinterklaas_Dieren-1.jpg
Sinterklaas onthaald in Dieren - Christa Heine

DIEREN – Een week eerder zagen kinderen uit Dieren Sinterklaas al in Hellevoetsluis aankomen op de gloednieuwe pakjesboot, maar op zaterdag 19 november mochten ze dan eindelijk zelf Sinterklaas en zijn Pieten verwelkomen. In de middag kwam de boot met Sinterklaas aan op de Veerstoep aan de IJssel, waar veel kinderen al stonden te wachten om de Sint te begroeten. Samen met de vrolijke sinterklaasliedjes was het feest op de kade al helemaal compleet.
Daarna kon de Sint op weg naar het Callunaplein. Onderweg heeft hij vele kinderhandjes geschud, tekeningen gekregen en al een hele hoop verlanglijstjes verzameld. Nadat de Sint nogmaals feestelijk werd ontvangen op het Callunaplein, waar kinderen allemaal activiteiten konden doen, werd hij uitgezwaaid en kon iedereen ’s avonds de schoen zetten. Nu gaat Sinterklaas samen met de Pieten hard aan het werk om alle schoentjes te vullen en de cadeautjes voor pakjesavond klaar te maken.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.