SHE3 in het nieuw

0244071_AMO7974.jpg
.

HALL – Op zondag 6 november is het derde elftal van Sportclub Hall Empe (SHE) uit Hall voorzien van nieuwe wedstrijdkleding. Deze kleding is beschikbaar gesteld door de nieuwe sponsor Stuyv Inn food en drinks van Gertjan Blom uit Eerbeek. Naast de kleding heeft deze sponsor ook een reclamebord in gebruik genomen. Door Stef Bannink, van Tegelzetbedrijf Bannink uit Eerbeek, werd aan de spelers en staf een nieuwe polo uitgereikt, waarmee het elftal zich op wedstrijddagen mooi kan presenteren, samen met de eerder al door de Weva Groep Hall beschikbaar gestelde sweaters. Voor de wedstrijd op zondag ging het elftal met de sponsoren op de foto en werden beide sponsoren bedankt met een bos blauw-witte bloemen en een drankje. Het bestuur van SHE en de spelers en begeleiders van het derde elftal willen de beide sponsoren bedanken voor hun bijdrage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.