René Meulenbeek neemt na 18,5 jaar afscheid van De Meent

0243553_René_Meulenbeek_de_Meent.jpg
.

ANGERLO – René Meulenbeek neemt na 18,5 jaar afscheid als beheerder van centrum De Meent in Angerlo. René heeft al die jaren zijn uiterste best gedaan om het mensen naar hun zin te maken en hen een onvergetelijke dag te bezorgen in het zalencentrum.

René had gehoopt tot zijn pensioen door te kunnen blijven werken, maar zijn gezondheid gooit helaas roet in het eten. Met pijn in het hart heeft hij moeten besluiten te stoppen. “Ik zal de contacten met alle mensen gaan missen. De gezelligheid, het moppen vertellen aan de bar, het verzorgen van feesten en ga zo maar door”, vertelt René. “Maar vooral ga ik het contact met de fijne groep collega’s. Met name tijdens grotere evenemente, zoals carnaval, was het altijd leuk en plezierig om met hen samen te werken en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.” René kijkt terug op een prettige samenwerking met bijvoorbeeld de oranjevereniging om de kermis tot een drie dagen lang duren feest te maken en op alle verenigingen die gebruikmaken van De Meent.
Hij zal ook zijn gasten gaan missen. “Ondertussen ken je de meeste mensen uit het dorp maar ook daarbuiten”, vertelt hij. “Mensen die bij ons een feest gaven, waarvan dan de gasten na een tijdje contact zochten voor een eigen feest omdat zij het zo naar hun zin hebben gehad. Dat geeft een warm gevoel, een stukje waardering voor het hele team.”
Op vrijdag 4 november heeft René van zijn werkgever een afscheidsreceptie aangeboden gekregen. Het was dan ook een drukte van belang. Muziekvereniging Nieuw Leven bracht de beheerder een serenade en Prins Werner heeft René tot Erelid van de Deurdouwers verheven en een speciaal voor hem gemaakte onderscheiding uitgereikt. Van de Oranjevereniging kreeg René een uitnodiging om volgend jaar zelf bij de evenementen mee te komen doen. René bedankte alle mensen voor hun komst en gaf aan dat de grote opkomst het mooiste afscheidscadeau was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.