Raad beslist over advies LCE

0243011_Vergaderen2.jpg
.

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen komt op donderdag 10 november bijeen voor een besluitvormende vergadering. Er wordt onder andere gesproken over de reactie die naar de provincie wordt gegeven over de voorgenomen plannen voor een provinciaal inpassingsplan voor de komst van het Logistiek Centrum Eerbeek.
Daarnaast wordt een besluit genomen over de accountantscontrole van de jaarrekening 2022 en staan vaste agendapunten als de vragenronde gepland. De raadsvergadering is zoals gebruikelijk openbaar en voor belangstellende bij te wonen in de raadszaal. Ook is de vergadering thuis volgen via het televisiekanaal van de lokale omroep. De raadsvergadering begint om 20.00 uur.

www.brummen.nl/gemeenteraad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.