PvdA Ombudsteam Rheden/Rozendaal

0242205_Hand_schudden.jpg
.

GEM. RHEDEN – Het Ombudsteam van de PvdA in de gemeenten Rheden en Rozendaal biedt een luisterend oor en verwijst indien nodig mensen door naar de juiste instanties die hem of haar kunnen helpen. Als de klant erom vraagt, gaat er ook iemand van het team mee naar het gesprek. Het team is elke laatste zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig bij het Repair Café in de Poort in Velp. Daarnaast is het team bereikbaar via tel. 06-19281932 en pvdaombudsteamrheden@gmail.com.
Het team heeft dit jaar onder andere een vrouw geholpen die door een eindejaarsuitkering haar kwijtschelding van de gemeentelijke en waterschapsbelasting kwijtraakte en door haar verhuizing van Renkum naar Rheden ook nog haar individuele bijstandsuitkering. Zij werkt in het onderwijs, heeft een gehandicapte zoon en rekent zich tot de werkende armen. Ze heeft inmiddels de weg gevonden naar de instanties die haar kunnen helpen.
Een van de vrijwilligers van het Repair Café in Velp meldde in mei dat hij al 3,5 maand op reactie wachtte na zijn aanvraag voor een scootmobiel. Navraag bij de betreffende ambtenaar leverde niets op. Een seintje van het Ombudsteam naar wethouder Gea Hofstede werkte razendsnel. Half juni was de melder weer mobiel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.