Prins Werner gaat voor bij De Deurdouwers

0243557_e6820d78-a090-426b-a5c7-51a2f60cef12.JPG
.

ANGERLO – Tijdens de druk bezochte pronkzitting van carnavalsvereniging De Deurdouwers in Angerlo op zaterdag 30 oktober zijn Prins Werner Wiggers en Prinses Chantal Wiggers gepresenteerd als het jubileum prinsenpaar. Samen met hun twee adjudanten Sil Holweg en Jurgen Teunissen en Hofdames Bianca Holweg en Lisette Looman gaan ze voorop in het feest.
Bij de jeugd zullen Jeugdprins Bram Wiggers en Jeugdprinses Noa Wiggers gaan regeren over het rijk der Deurdouwers. Bijzonder was dat mede-oprichter van De Deurdouwers en (schoon)vader Jan Hendriks samen met zijn vrouw Gonny Hendriks gepresenteerd werd als senioren prinsenpaar. De leus van Prins Werner luidt dan niet voor niets: ‘Met drie generaties al 44 jaar carnavallen, wij gaan ook dit jubileumjaar knallen’.
In dit jubileumjaar staat het thema ‘Touch of Gold’ centraal. De zaal was hier dan ook helemaal op aangepast. Ook was de buut van de hoofdredacteur van DARK, De Angerlose Roddelkrant, ijzersterk. Prominente dorpelingen werden op de hak genomen. De Dansgarde verraste de bezoekers met een fantastische show en gardedansen. Als klap op de vuurpijl verraste de Raad van Elf met een ludieke zwanendans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.