Prins Kevin opent carnavalsseizoen bij de Narrenkap

0243135_Prins_Kevin.jpg
Openingszitting bij de Narrenkap - Jochem Pluim / C.V. de Narrenkap

VELP – Zaterdag 5 november was bij carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp de grootse openingszitting. Dit jaar werd er geen afscheid genomen van een Hoogheid. Prins Kevin is na zijn zéér korte Prinsenjaar 2021-2022 opnieuw verkozen om de kar te trekken.

Deze openingszitting was een primeur voor Niels Gabriël, die deze avond zijn debuut maakte als nieuwe President. Na zijn ludieke opkomst werd de rest van de vereniging binnengehaald en werd de avond echt geopend met het zingen van het verenigingslied. Hierna werden direct enkele plichtplegingen verricht, zoals de installatie van nieuwe Page Maxime Appeldoorn en Rutger Jansen als nieuw lid van de Raad van 11. 
Vervolgens was het tijd om Prins Kevin naar binnen te halen. Toepasselijk op het nummer One More Time van Daft Punk kwam Kevin naar voren met zijn gevolg.

Na deze opkomst was het dan toch echt tijd om prins Kevin en zijn gevolg te installeren. De installatie werd uitgevoerd door Grootvorst Arjan en Vorst Peter. Na de installatie heeft zowel Kevin als jeugdprins Pim zijn proclamatie voorgedragen en zijn enkele onderscheidingen uitgereikt. Ook het zingen van het prinsenlied hoorde er nog bij.
Deze protocollaire momenten werden afgewisseld met optredens van de gardes, een flashmob-act van de zangers en zangeressen en uiteraard een feestje na afloop. Met nog een optreden van zanger Gio van Veen bleef het nog lang gezellig.

Foto: Jochem Pluim / C.V. de Narrenkap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.