Politie Brummen roept skateboardende jongens die jongen mishandelden op zich te melden

0243299_Politie_1.JPG
.

BRUMMEN – De politie van Brummen heeft een oproep gedaan aan twee jongens die eind augustus een jongen hebben mishandeld aan de Zutphensestraat in Brummen. Zij hebben twee weken de tijd om zich te melden bij het politiebureau. Doen zij die niet, dan worden beelden waarop zij te zien zijn openbaar gemaakt.

De mishandeling van de jongen vond plaats in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 augustus. Twee jongens waren aan het skateboarden bij het tankstation Tinq aan de Zutphensestraat in Brummen. Een jongen die voorbij liep met zijn vriendin riep wat tegen het tweetal, waarna zij besloten achter hem aan te gaan. De jongen werd vervolgens mishandeld en zijn vriendin werd tegengehouden toen zij hem wilde helpen.
“We hebben camerabeelden, maar willen jullie eerst de kans geven om jezelf te melden. Zo voorkom je namelijk dat we de beelden openbaar maken”, laat de politie weten. Een van de jongens heeft een lichte huidskleur, is ongeveer 1.85 meter lang en droeg een rood petje, een grijs t-shirt, een trainingsbroek met strepen aan de zijkant en een zwarte rugtas. De andere jongen heeft eveneens een lichte huidskleur, kort bruin haar en is een stuk kleiner dan de andere jongen. Hij droeg die dag een trainingsbroek met strepen aan de zijkant en een opvallende jas, een soort camouflagejas met allemaal kleuren. De jongens hebben twee weken de tijd om zich te melden bij het politiebureau. Zij kunnen ook bellen naar 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.