Pietengym bij korfbalvereniging Sios

0244389_Pietengym.jpg
.

VELP- Korfbalvereniging Sios’61 heeft zaterdag 19 november een gezellige pietengym gehouden. Ook komende zaterdag 26 november zijn pietjes weer welkom in sporthal de Dumpel in Velp.
Op zaterdag 19 november kwamen er vele verklede kinderen met hun ouders naar sporthal de Dumpel. Er werden door de verschillende pietjes pakjes van de boot gehaald en oefeningen gedaan om de pakjes te bezorgen. Ook werd er geoefend met gooien, evenwicht houden, springen van dak naar dak en natuurlijk met mikken om de pakjes in de schoorsteen te krijgen. De kinderen hebben een leuk en sportief uurtje gehad en kregen als beloning een pietendiploma mee naar huis.
Zaterdag 26 november om 15.15 uur houdt Sios’61 weer een gezellige Pietjes-Kidsclub, achterin de grote zaal van sporthal de Dumpel naast de jeugdkorfbalwedstrijden. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar oud zijn met hun ouders weer van harte welkom om te komen sporten. Aanmelden kan via een berichtje naar Anneke, tel. 06-23292864.

www.sios61.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.