Optreden saxofoonkwartet Mica

0244806_Mica_-_foto_PR_MICA.jpg
.

DOESBURG – De musici van het Mica saxofoonkwartet verzorgen zondag 4 december om 13.30 en om 15.00 uur een concert bij Podium Doesburg. De musici bespelen alle vier hetzelfde soort instrument, maar maken tegelijkertijd heel verschillende muziek.
De leden van het kwartet vonden elkaar tijdens hun studie aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Ze hebben veel verschillende werken in het repertoire, variërend van de Amerikaanse, ritmische en virtuoze muziek van Paul Creston tot de post-minimalistische werken van Marc Mellits en klassieke werken voor saxofoonkwartet.
Tijdens de Culturele Zondag zijn er bij Podium Doesburg twee klassieke concerten, die worden geprogrammeerd in samenwerking met het conservatorium van ArtEZ University of the Arts in Zwolle. De concerten zijn gratis toegankelijk, maar het publiek wordt gevraagd om een vrijwillige financiële bijdrage. De musici zijn gevorderde talenten van de afdeling klassieke muziek van ArtEZ. De concerten duren 30 tot 45 minuten en starten om 13.30 uur en om 15.00 uur. Tijdens de concerten is geen inloop mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.