Opbrengst collecte

0242791_euros__geld__munten_2.jpg
.

BRUMMEN – In de eerste week van oktober gingen achttien vrijwillige collectanten uit Brummen, Leuvenheim en Tonden op pad voor de Dierenbescherming. De totaalopbrengst van de collecte in Brummen, Leuvenheim en Hall is 1556,45 euro. De dierenbescherming wil alle collectanten bedanken voor hun inzet.
De Dierenbescherming vangt honden, katten en andere dieren op in haar asielen, pakt dierenverwaarlozing en -mishandeling aan en redt gewonde en zieke dieren. Om dit werk te kunnen blijven doen, kan de Dierenbescherming niet zonder vrijwillige giften. Al het geld dat de toegewijde vrijwilligers ophaalden tijdens de collecteweek, gaat naar het werk van de Dierenbescherming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.