Oorkondes voor brandweervrijwilligers

0244163_Korpsavond_brandweer_gemeente_Brummen.jpg
Brandweerlieden in het zonnetje gezet op posten Brummen en Eerbeek - Daan Noordhuizen

BRUMMEN – Tijdens de jaarlijkse brandweeravond voor de posten Brummen en Eerbeek op zaterdag 12 november zijn verschillende brandweerlieden in het zonnetje gezet. Deze avond is één jubilaris gehuldigd en is er van twee vrijwilligers afscheid genomen. Tevens zijn diploma’s uitgereikt en bevorderden in het zonnetje gezet. De officiële handelingen zijn verricht door burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen.

Jan Gemmink van post Brummen vierde zijn 25-jarig jubileum en kreeg een oorkonde en medaille van Brandweer Nederland. Angeline Roelofs van post Brummen nam na 7 jaar en 3 maanden afscheid als brandweervrijwilliger. Ook Jonh Schipper van post Eerbeek stopt ermee, hij was maar liefst 37 jaar en 9 maanden actief als vrijwilliger.

Op de foto staan van links naar rechts op de voorste rij Astrid Waanders, Koos van der Velde, burgemeester Alex van Hedel, Angeline Roelofs, Jan Gemmink en Leo van Ruiven. Op de tweede rij staan Maarten van Dorth, Roald van den Beld en Raymond de Vries en op de achterste rij John Schipper, Jeroen Schotpoort, Stanley Staal.

Foto: Daan Noordhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.