Online workshop hout stoken

0242442_Vuur.jpg
.

GEM. ROZENDAAL – Maandag 7 november kunnen inwoners van Rozendaal alles leren over het slim en veilig stoken van een houtkachel. De online workshop duurt van 19.30 tot 21.30 uur, is gemakkelijk vanuit huis te volgen en wordt verzorgd door Incluzio Rheden. Centraal staan vragen over het aanmaken van de kachel, de invloeden van weersomstandigheden en welke houtsoorten het meest geschikt zijn. Goed stoken voorkomt namelijk overlast en zorgt ervoor dat stoker en niet-stoker prettig samen kunnen wonen in hun buurt. Ook is er tijdens de live sessie de mogelijkheid om vragen te stellen. Aanmelden voor de workshop kan tot uiterlijk 3 november onder vermelding van naam, adres en e-mailadres via secretariaat@rozendaal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.