Nieuwe wedstrijdkleding voor Spiker Heren 1

0242731_Spiker_-_heren_1_-_sponsor.jpg
.

EERBEEK – Op zaterdag 22 oktober kreeg volleybalvereniging Spiker in Eerbeek bezoek van kledingsponsor Jan Schotpoort van Buitink Poducts Apeldoorn. Hij bood tijdens dit bezoek de nieuwe wedstrijdkleding aan het heren team 1 van Spiker aan. Tevens is Jan al zo’n 25 jaar sponsor van de vrienden van Spiker. Jan heeft een bloeiend bedrijf van o.a. zonwering en rolluiken, dat al meer dan 40 jaar bestaat en 22 jaar geleden door Jan is overgenomen. De volleybalvereniging erg blij met deze sponsor en hoopt dat Jan nog vele jaren hun sponsor mag zijn en wenst hem goede business voor de aankomende jaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.