Nieuwe prins voor Carnavalsvereniging De Nölers

0243750_Christa_Heine_Fotografie-_Prins.jpg
Prins Kevin de 1e van de Nölers - Christa Heine

DIEREN – Op zaterdag 12 november is de nieuwe prins van CV de Nölers bekendgemaakt. Aan het einde van een geslaagd Prinsenbal kwamen Prins Kevin de 1e en zijn adjudant Bob feestend binnen onder hun motto: Niet meer te houden!
Tijdens het Prinsenbal in de Veluwse Poort nam Prins Roy de 1e afscheid na drie bewogen jaren. Samen met zijn adjudant treedt hij toe tot de Raad van 11. Prins Roy de 1e gaf zijn scepter en cape over aan Prins Kevin de 1e. Hij en zijn adjudant Bob traden eerder op de avond toe tot de Raad van 11, maar tot ieders verbazing bleef het daar niet bij. Na het opbouwen van de spanning door een filmpje, kwamen ze de zaal binnen en kon het feest beginnen in ‘Zwieren’.

Foto: Christa Heine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.