Nieuwe locatie voor Magisch Verhalen Festival

0243430_Meander_Magisch_Verhalen_Festival_Rheden.jpg
Meander is te gast op het Magisch Verhalen Festival 2023 op Middachten

DE STEEG – Het Magisch Verhalen Festival, dat deze zomer werd gehouden in de bossen bij de Carolinahoeve in De Steeg, was zo’n groot succes, dat de organisatie na één editie al op zoek moest gaan naar een grotere locatie. En die locatie is gevonden bij kasteel Middachten in De Steeg. Passend in de sfeer wordt het festival hier in 2023 gehouden op zaterdag 15 juli.
Net als afgelopen jaar zal het festival in het teken staan van magie, wat verhalen met je doen, fantasie en beleving voor jong en oud. Naast een markt, prachtige verhalen, workshops, tientallen figuren, activiteiten en theater zal ook Meander weer van de partij zijn. Meander is een boswezen dat leeft op de Veluwezoom. Hij is bekend van zijn eigen stripverhaal, waarin hij de geschiedenis van de gemeente induikt. Dit keer neemt hij een heel bijzonder huisje mee, dat ook te bewonderen is tijdens het festival.
De organisatoren laten weten dat ze er niet langer aan ontkomen een kleine toegangsprijs te vragen, maar benadrukken dat ze het belangrijk vinden dat het festival voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk blijft. Meer informatie is te vinden op www.tantepollewopevents.nl. Hier kunnen belangstellenden zich ook aanmelden als standhouder, sponsor of vrijwilliger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.