Nieuwe jongereninloop in Velp-Noord

0242969_Inloop_Velp_Noord.jpg
Nieuwe jongereninloop in Velp-Noord

VELP – Team Jeugdwerk van Incluzio Rheden introduceert een tweede jongereninloop in Velp. Naast de wekelijkse inloop in Velp-Zuid op de maandag is er vanaf nu ook wekelijks een inloop op de zaterdagavond, van 19.00 tot 22.00 uur in het clubhuis van VVO op sportpark De Pinkenberg in Velp-Noord. Hier kunnen jongeren vanaf 14 jaar uit Velp-Noord en Rozendaal samen hangen, kletsen, gamen en televisie kijken.

De aanleiding voor het openen van een tweede inlooppunt voor jongeren was de vraag vanuit de jeugd in Rozendaal en Velp-Noord. Zij zochten naar een ontmoetingsplek iets dichter bij huis. VVO heeft haar clubhuis hiervoor beschikbaar gesteld, een centrale plek op de grens van Rozendaal en Velp.
Bij de inloop zijn alle jongeren vanaf 14 jaar welkom. Zij kunnen zelf kiezen wat ze hier willen doen, bijvoorbeeld een potje Fifa spelen op de Playstation of een film kijken. Er staat een beamer, zodat ze op groot scherm een film kunnen kijken en ook staat er een flipperkast. Ook wordt gezorgd voor een lekker hapje en drankje (alcoholvrij natuurlijk). Jongeren die willen komen zijn van harte welkom, aanmelden is niet nodig.
Meer informatie is te verkrijgen bij Mohamed Bouraarassi, dorpscoach Jeugd, via mbouraarassi@incluzio.nl of via tel. 026-3036304.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.