Nieuwe Expositie bij Galerie ’t Arthuus

0242482_potloden.jpg
.

LOENEN – Er is een nieuwe expositie te zien bij Galerie ’t Arthuus in Loenen. Bezoekers worden gedompeld in de natuur.
De impressionistische olieverfschilderijen van Iris Duchateau zijn te zien. Anita Welberg exposeert meerdere bomen van glas. De vele kleine blaadjes, die zij zorgvuldig op hun plek legt, zorgen voor een sprankelend effect. Lei Hannen geeft zijn paarden en stieren in keramiek veel beweging en passie. De mooie glazuren en engobes maken het tot bijzondere objecten. De schilderijen en bronzen beelden van Mieke Diekmann zijn een vast item in de galerie. Haar werk is kleurrijk en vaak met symboliek. Haar beelden zijn elegant, vaak in een dans gevangen. Hanneke Pereboom is een veelzijdig kunstenares. Haar werk in deze expositie zijn prachtige objecten in glas, zoals ijsvogels op tak. Daarnaast zijn er verschillende figuren in kunststof van haar hand te zien. De galerie heeft ook weer nieuwe lampen en sieraden van verschillende kunstenaars in de collectie.
Galerie ’t Arthuus heeft geen vaste openingstijden meer, maar is meestal in het weekend geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op de website is meer informatie te vinden over de openingstijden.

www.arthuus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.