Natuur beleven met Oerrr

0243522_Natuurmonumenten-Janko-van-Beek-NAMO69010.jpg
Oerrr Natuurbelevingstocht - Natuurmonumenten

RHEDEN – Op zondag 20 november kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar met de boswachter mee op de Natuurbelevingstocht op de Veluwezoom. Tijdens deze tocht staat het ontdekken en het beleven van de natuur centraal. Met opdrachten, zoals het maken van een bosparfum, het zoeken naar kleuren en een wandeling in het bovenste bos, maken de deelnemers een bijzonder avontuur mee.
Deze herfstwandeling is een gezinsactiviteit, start bij het Bezoekerscentrum en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Ouders en kinderen kopen een kaartje via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Foto: Natuurmonumenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.