N788 ten noorden van Beekbergen op de schop

0242074_Wegwerkzaamheden.jpg
.

BEEKBERGEN – Provincie Gelderland voert tussen 7 november en 2 december 2022 werkzaamheden uit aan de N788 bij Beekbergen. Daarom is de Arnhemseweg tussen De Els en de Hagenweg in die periode afgesloten voor doorgaand verkeer.

De ingang van de bebouwde kom aan de noordkant van Beekbergen wordt aangepast, zodat de komgrens verschuift richting De Els. Daarnaast wordt de bushalte Hagenbrug (richting Apeldoorn) aangepast, zodat het (vracht)verkeer beter een stoppende bus kan passeren. Ook vernieuwt provincie Gelderland het asfalt.
De Arnhemseweg tussen De Els en de Hagenweg wordt voor deze werkzaamheden tijdelijk afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid door middel van bebording langs de weg. Fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van de route.
Bushaltes De Smittenberg richting Apeldoorn en Hagenbrug (beide richtingen) zijn tijdens de werkzaamheden buiten gebruik. In overleg met busvervoerder Keolis is de busroute gesplitst om opstoppingen te voorkomen. Voor bushalte De Smittenberg richting Apeldoorn wordt een tijdelijke bushalte in de Engelanderweg gerealiseerd ter hoogte van huisnummer 3.

www.gelderland.nl/wegwerkzaamheden/n788

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.