Man onder vrachtwagen gekomen

0244798_WhatsApp_Image_2022-11-24_at_1459_edt.jpg
Man onder vrachtwagen gekomen - Persbureau Heitink

RHEDEN – Op de kruising Oranjeweg met de Laakweg in Rheden is op donderdag 24 november een man onder een vrachtwagen terecht gekomen. Even na 14.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, die de man onder de vrachtwagen vandaan hebben gehaald. Daarna is hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Oranjeweg was van de op- en afrit A348 tot en met de IJsselsingel afgesloten voor het verkeer vanwege onderzoek van de politie. Dit duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Foto: Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.