Lotgenotengroep partnerverlies

0242756_Mantelzorg.jpg
.

RHEDEN – Onder begeleiding van twee ervaren vrijwilligers van Humanitas, afdeling Samen Sterker in Rheden en Arnhem, start in januari weer een lotgenotengroep. Dit is een reeks van bijeenkomsten waarin mensen die hun partner verloren hebben met elkaar in gesprek kunnen. De groepsgrootte wordt beperkt gehouden, zodat de deelnemers ruimschoots tijd en ruimte krijgen om hun ervaringen te delen met de groep.
Er wordt met elkaar gepraat aan de hand van thema’s en moeilijke onderwerpen worden niet uit de weg gegaan. Er komen acht bijeenkomsten van 2,5 uur per keer, die gehouden worden in een huiselijke omgeving. Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch aanmelden via 06-57973023. De begeleiders komen dan eerst langs voor een intake/kennismakingsgesprek en daarna wordt gezamenlijk besloten of de groep geschikt is. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.