Lezing Eric Mijnster

0243404_Bergen.jpg
.

KLARENBEEK – Op zondag 20 november om 15.00 uur vertelt Eric Mijnster in het MFC Klarenbeek over de imposante reis die hij heeft gemaakt.
Zijn eigen weg is er een over ongebaande paden. Zo fietste Eric non-stop over veertien bergen ‘om de kern van flow te achterhalen’ en woonde hij ruim een jaar in een bus op de bergtoppen van Europa, om zich over te geven aan zijn stem van binnenuit. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt de taalkunstenaar zijn publiek, in een meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en gesproken woord, mee op zijn ongelofelijke reis en verder. Het werk van Eric Mijnster draagt de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Op basis van persoonlijke ervaringen schijnt hij licht op wezenlijke onderwerpen als tegenslag, keuzes, leiding nemen, vergeving en liefde.

ericmijnster.nl/agenda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.