Lange wandeling op Loenermark

0243345_Loenermark-lange-wandeling-fotograaf-Nico-Kloek.jpg
Wandelen over de Loenermark - Nico Kloek

LOENEN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op vrijdag 18 november een lange wandeling door de Loenermark. De Loenermark is een aantrekkelijk landschap op de Veluwe, bestaande uit golvende heidevelden en uitgestrekte bossen. Dit gebied van meer dan 1000 hectare is groot genoeg voor een lange dagwandeling. Vooraf online reserveren voor deze wandeling is noodzakelijk, dit kan via www.glk.nl. De start is om 11.00 uur. De wandeling duurt circa 4 uur. Deelname kost 8 euro, donateurs betalen 3 euro.

Foto: Nico Kloek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.