Koetsiersvereniging De IJsselmenners sluit seizoen af

0244167_Koetsiersvereniging_IJsselmenners_Hall_edt.jpg
IJsselmenners sluiten het seizoen af - Annet Pfaff

EMPE – Met maar liefst dertien aanspanningen, in prachtige herfstkleuren en in een heerlijk najaarszonnetje sloten de IJsselmenners op zondag 13 november hun outdoor menseizoen af met een prachtige rit door de omgeving van Loenen. ’s Avonds kwamen de menners samen in verenigingsgebouw ’t Oortveld in Empe om hier te genieten van de jaarlijkse stamppotmaaltijd. Aansluitend werden een bingo en verloting gehouden, mogelijk gemaakt door vele sponsoren van de vereniging.
Dit zomerseizoen verzorgde de koetsiersvereniging voor het eerst menlessen. Acht enthousiaste deelnemers meldden zich hiervoor direct aan.
De lessen waren zo’n groot succes, dat er ook gedurende het winterseizoen op vier zaterdagen lessen worden gegeven in de rijhal van de IJsselruiters in Brummen. Er is nog één plek vrij. Na het enthousiasme van de eerdere groep mag de vereniging nu zelfs elf aanspanningen verwelkomen.

Foto: Annet Pfaff

www.ijsselmenners.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.