Jubileumconcert Rhedens Fanfare Corps

0243579_Orkest_Con_Colore6488.JPG
.

RHEDEN – Op zondag 20 november speelt het Rhedens Fanfare Corps haar jubileumconcert in de Dorpskerk Rheden. Met een historie van 125 jaar muziek laat de Rhedense Fanfare horen dat zij nog altijd springlevend is.
In het afgelopen jaar heeft de vereniging diverse activiteiten georganiseerd om haar 125-jarig jubileum te vieren. Vanwege dit jubileum hebben diverse oud-leden en gastmuzikanten zich aangemeld om dit bijzondere jaar bij te wonen en de hobby weer op te pakken. Ook de jeugd is volop aanwezig en zal met het volledige programma van het jubileumconcert meespelen. De bezoeker van het concert krijgt als extraatje het koor Con Colore onder leiding van dirigent Christan Grotenbreg te horen.
Het concert begint om 15.30 uur, de Dorpskerk is open vanaf 15.00 uur en de toegang is gratis, wel is het mogelijk om na afloop een vrijwillige contante bijdrage te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.