Jubilarissen Zonnebloem gehuldigd

0243424_Zonnebloem_edt.jpeg
.

DIEREN – Op woensdag 2 november zijn tijdens de maandelijkse afdelingsvergadering maar liefst drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Ria Giesen, Lieneke Rondeel en Gerda Beek zijn al tien jaar actief bij De Zonnebloem. Voorzitter Greet Witteveen overhandigde alle drie een zilveren speld met oorkonde en een bos bloemen. De laatste jaren is er veel veranderd, maar de vrijwilligers hebben er nog steeds veel plezier in om zich in te zetten voor de deelnemers. Zij dragen De Zonnebloem een warm hart toe en natuurlijk hoopt De Zonnebloem dat zij nog lang actief zullen blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.