Jiddische muziek in Serre Van Rozendaal

0243442_IMG3044_edt.jpg
.

ROZENDAAL – Op woensdag 16 november brengt het duo Mayn Kholem (Mijn Droom), Jiddische liederen ten gehore in de Serre van Rozendaal. Ella Visser zingt en ze wordt begeleid door de accordeoniste Lenie Adolfsen. De meeste liederen zijn geschreven in de eerste helft van de 20e eeuw, sommige zijn volksliederen maar er zitten ook op muziek gezette gedichten tussen. Ella vertelt kort iets over de Jiddische taal en zal ieder lied introduceren. Lenie speelt al sinds haar zevende accordeon, Ella is zes jaar geleden begonnen met zangles, maar zong als puber ook al Jiddische en Hebreeuwse liedjes. Ze werken nu alweer 5 jaar samen en treden regelmatig op. De Serre is van 10.00 uur tot 12.30 uur geopend en het optreden zal rond 10.30 uur beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.